Kopparhult

träningar och kurser för dig och din retriever i Sollebrunn

 

 

 

Vi har tränings/kursverksamhet för retrievers samt försäljning av träningsmaterial/presenter. F-skattsedel och ansvarsförsäkring finns. Moms ingår i alla priser.

 

"Gundogs are not our whole life...but they make our lives whole"

 

 

Nästa träning:

 

OBS!! Några ströplatser finns på grund av skadade hundar mm, valpkurs med start 28/3 1 plats, ökl bprov torsdagar 15:00 1 plats

 

Vecka 12:

 

Måndag 19/3: Mot ökl 14:00

Onsdag 21/3: Tema tecken del 2 kl 14:00

Fredag 23/3: ekl träning 15:00

Lördag 24/3: b-provsdag ökl

 

 

 

Välkomna!

 

 

På vår hemsida presenteras våra träningar och kurser. Alla med inriktning på retrieverarbete på olika nivå med målsättning att hjälpa förare att utbilda hundarna till väl fungerande apportörer och trevliga familjemedlemmar. Själva startar vi sparsamt på prov i olika former med både retriever och spaniel men om den stora passionen är träningen av hundarna och jakter tillsammans med dem. Hos oss kan du träna din hund mot framtida mål med jaktprovsstarter, för att få en duktig apportör eller bara för att ha roligt tillsammans med din hund. Inspiration till våra träningar och kurser hämtar vi från de jakter där vi deltar som hundförare tillsammans med våra hundar och från träningar samt kurser för duktiga hundförare. Alla träningar sker i små grupper och hålls här hemma hos oss i Sollebrunn om inget annat avtalats. Kurserna hålls av Katarina men ibland är Thomas med och vi lägger upp träningen tillsammans. I samband med träningarna håller vi öppet i vår butik. Där hittar du bra tillbehör för hundträning, foder och tuggben bland annat. I butiken finns också fika för dem som är sugna efter träningen. Fika ingår i kurs/träningsavgiften.

I butiken betalar du med swish eller mot faktura.

 

 

Anmälningsvillkor och trivselregler:

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via mail. Maila din anmälan till kurser@kopparhult.se

När du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till

bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

 

OBS! kolla alltid på hemsidan för senaste uppdatering innan ni åker på träningar/kurser. Eventuella ändringar av tid/plats och datum uppdateras här. Särskilt vinterträningarna kan med kort varsel komma att ändras/ställas in på grund av väderförhållanden.

 

Här följer några trivselregler och lite annat som är bra att veta när ni kommer på kurs/träning hos oss.

Följ alltid senaste info om aktuella kurser på vår hemsida www.kopparhult.se. Under fliken kurser/träningar finns info om vilka kurser som är aktuella varje vecka. Där står det också om det är några ändringar, om vi ska träffas på annan plats och så vidare. Kolla alltid där innan ni åker till kurstillfället. Vi gör inga ändringar samma dag som kursen är, informationen på hemsidan finns på plats senast kvällen innan. Vi brukar avsluta kurstillfället med en liten genomgång och fika i vår butik för er som känner att ni har tid.

Hemma hos oss parkerar du på de parkeringsfickor som finns, om det är fullt där så fyller du bara på vår infartsväg. Ställ bilen mitt på infartsvägen, inte i kanterna då du riskerar att fastna där. Hundarna rastas i koppel längs med grusvägen. Plocka upp efter hundarna om de bajsar i vägkanten. Bajspåsarna kan ni slänga i den gamla grå komposttunnan som står vid den stora björken vid infarten. (Soptunnorna på grusvägen är vår grannes, släng inte i dem. Rasta inte heller hundarna vid grannens infart.)

Observera att vi har frigående fasaner/rapphöns runt huset samt kaniner i hägn med eltråd runt. Släpp inte fram hundarna mot hägnet och håll hundarna kopplade.

Om du får förhinder att komma så är det bra om du meddelar det med ett sms, eller ringer till 0723140450 Missade kurstillfällen kan du gå igen på de ”gåigentillfälle” som anordnas ett par gånger/år. Datum och tid för dessa tillfällen läggs ut på hemsidan så håll koll där.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker endast vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

 

 

Varmt välkommen på kurs!

/Katarina & Thomas

 

Katarina 0723140450

katarina@kopparhult.se

 

Adress:Åsenvägen 16, 441 72 Sollebrunn

 

 

Så här hittar ni hem till oss:

 

Norrifrån: kör E20 till Vårgårda, tag av väg 42 mot Trollhättan, kör till Sollebrunn(ca 20 km) , kör rakt igenom samhället, fortfarande väg 42. Efter knappt 4 km sväng höger vid gul skylt Åsen 4. Kör 1,1 km till litet rött hus på vänster sida. Framme!

 

Från Trollhättan/Testad: kör väg 42 mot Vårgårda/Borås, ca 7 km efter Kobergs slott sväng vänster vid gul skylt Åsen 4, kör 1,1 km till litet rött hus på vänster sida. Framme!

 

Från Göteborg:

Kör antingen E20 till Alingsås och sedan väg 180 Trollhättan i ca 8 km och ta sedan höger väg 190 Sollebrunn...

Eller kör väg 190 från Göteborg

 

Kör väg 190 till Sollebrunn...

i Sollebrunn tag vänster väg 42 mot Trollhättan , kör knappt 4 km till gul skylt Åsen 4, sväng höger där och kör 1,1 km till litet rött hus på vänster sida. Framme!