Mot ekl

 

Anmälan till alla träningar/grupper på mail: kurser@kopparhult.se

 

 

 

Vårens kursschema (med reservation för ändringar och felskrivningar)

 

B-provskurs:

En heldagskurs med b-provs upplägg i elitklass. Träningen är upplagd som ett färdigt prov (landdelen) med markeringar, sök och dirigeringar, skytt och funktionärer, med tid och möjlighet att "träna" under provliknande förhållande. Kursdagen avslutas med en sen sopplunch och genomgång av dagen. Max 8 deltagare. 600 kr, Lördag 24/2 kl 10:00 Fulltecknad!

 

Enskilda träningstillfällen ekl:

I förväg upplagda träningstillfällen där du får chans att prova din hund under lite mer "skarpa förhållanden" med dolda dirigeringar, markeringar och sökuppgifter. På de här träningarna används mycket skott, apportkastare mm. För att vara med bör din hund ha mycket god stadga samt vara lyhörd på visselpipan och kunna arbeta från linje tillsammans med andra. Grundkrav, startat i ekl på wt eller b-prov. Träningarna är fristående och vi håller på ca 3 timmar/tillfälle. Max 6 deltagare 600 kr/gång. Anmälan krävs och är bindande.Träningarna hålls i Sollebrunn eller Vänersborg på fredagar kl 14:00 följande datum:

23/2 sollebrunn , detta datum flyttas, alltså ingen träning 23/2

9/3 sollebrunn

23/3 sollebrunn

6/4 sollebrunn

18/5 vänersborg

 

Tematräningar/workshops:

Enskilda kurstillfällen på olika nivå med ett särskilt tema varje gång. för att vara med på träningarna bör din hund ha fungerande apportering och avlämning. Passar både yngre och äldre hundar. Max 6 deltagare/gång förutom wt träningen där det finns plats för fler. 500 kr/gång. Onsdagar kl 14 följande datum:

30/5 Vattenträning ökl/ekl, färdigupplagda vattenövningar med störningar, vi tränar i par.Vänersborg