Jag möts av solen

Tidig morgon igen. Rota säger “wooowwoowowwooow” när hon möter mig i trappan och några av de andra mer morgontrötta trummar med svansen mot golvet. Solen stiger och ett par tranor går på fältet när jag öppnar dörren och tittat ut. Stormen har bedarrat. Skönt tycker jag efter en heldag utomhus igår.

När man planerar för heldagsträningar och i april är man förberedd på att det kan vara aprilväder såklart. Men storm hade jag inte med på min karta av någon anledning. Glad att vi undslapp hagel och regn i alla fall. Nu ska det sista av dagens övningar planeras och förberedas och weekendlägret som påbörjades igår fortsätta. Vi hade en fin, men blåsig, dag igår med träning inför start på b-prov som avslutades med en trevlig kväll med covidavstånd. En jämn trevlig grupp med väl grundtränade hundar. Just jämnheten underlättar alltid. Att hundarna är väl grundtränade och duktiga med förstås. Dagens övningar förläggs till moss och myrmark, vilt är upptinat och bössan framme och vi är redo att ta tag i dagen. I sol och svaga vindar. Tack för det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/2/6/8/kopparhult.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5865
Rulla till toppen