Nytt 2021!! Miniweekend inriktning b-prov öppenklass

Till våren satsar vi på våra uppskattade miniweekends igen. Vi startar på fredag eftermiddag efter lunch med ett träningspass. Fram emot kvällen åker vi till boendet för inkvartering och  gemensam middag med “eftersnack”. Lördagen inleds med frukost innan vi åker ut till markerna för en heldagsträning. Vi tränar alla de delar som ingår i b-provens öppenklass, jobbar i par med dummy och vilt, använder skott och tränar land och vattenarbete. Markeringar, dirigeringar och sök.

För att vara med bör din hund ha 1a pris nkl b-prov vara van vid skott och att arbeta i grupp och ha grunderna i dirigeringsarbetet. Du själv har som mål att starta på b-prov ökl under kommande säsong

Kursen hålls på Kopparhult och bor gör vi i Livereds jakthus 10 minuter bort. I jakthuset får var och en eget rum med egen toalett/dusch och ett stort kök/samlingsrum finns för middag och samvaro. I priset ingår kurs, boende, sängkläder, mat och dryck. (middag dag 1 och frukost och lunch dag 2)

Start: 21-04-23

Datum: 24/4

Tid: Fredag kl 13 till lördag kl 17 ca

Plats: Kopparhult/Livered

Kursavgift: 2500 kr kr

Antal deltagare med hund: 6 st

Endast reservplatser

Kursen “Nytt 2021!! Miniweekend inriktning b-prov öppenklass” är tyvärr fullsatt men det går bra att anmäla till en reservplats. Fält markerade med en * är obligatoriska.

Pin It on Pinterest

Scroll to Top