Nytt 2021!! Miniweekend med inriktning b-prov nkl

Till våren satsar vi på våra uppskattade miniweekends igen. Vi startar på fredag eftermiddag efter lunch med ett träningspass. Fram emot kvällen åker vi till boendet för inkvartering och  gemensam middag med “eftersnack”. Lördagen inleds med frukost innan vi åker ut till markerna för en heldagsträning. Vi tränar alla de delar som ingår i b-provens nybörjarklass, jobbar med dummy och vilt, använder skott och tränar land och vattenarbete.

För att vara med bör din hund vara van vid skott och att arbeta i grupp, du själv har som mål att starta på b-prov under kommande säsong

Kursen hålls på Kopparhult och bor gör vi i Livereds jakthus 10 minuter bort. I jakthuset får var och en eget rum med egen toalett/dusch och ett stort kök/samlingsrum finns för middag och samvaro. I priset ingår kurs, boende, sängkläder, mat och dryck. (middag dag 1 och frukost och lunch dag 2)

Start: 21-04-09

Datum: 10/4

Tid: fredag kl 13 till lördag ca 17

Plats: Kopparhult/Livered

Kursavgift: 2500 kr kr

Antal deltagare med hund: 6 st

Endast reservplatser

Kursen “Nytt 2021!! Miniweekend med inriktning b-prov nkl” är tyvärr fullsatt men det går bra att anmäla till en reservplats. Fält markerade med en * är obligatoriska.

Pin It on Pinterest

Scroll to Top