Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
26 feb

Dirigeringskurs ökl fortsättning 2020

En fristående fortsättningskurs med tema dirigeringar för dig som gått dirigeringskurs hos oss förut och känner till “tänket”. På denna kursen spänner vi bågen lite till och sätter ihop tecken och signaler till fler färdigupplagda övningar med störningar och utmaningar i terrängen. Vi jobbar vidare med dirigeringstecken, linjer, stoppsignal, sök höger, “gå” höger och så vidare. För att vara med på kursen ska hunden ha kommit en bra bit på väg i träningen, vara van att arbeta i grupp och ha goda grunder i dirigeringsarbetet. (Endast en liten del av kursen ägnas till teori därför är det viktigt att du gått tidigare dirigeringskurs hos oss)

  • Startdatum: onsdag 26 februari
  • Tid: 10-13
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 600
  • Antal deltagare: 6-7

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest