Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
11 Nov

Dirigeringsdag

En halvdagskurs där vi fokuserar på dirigeringsträning. Linjer och teckenträning, från synliga uppgifter till dolda. Vi jobbar i olika terränger med terrängbyten och störningar. För dig som har som mål att få en styrbar hund till jakt och prov. För att anmäla till kursen ska din hund vara på öppenklassnivå, ha grunderna i dirigeringsarbete och vara van att arbeta i grupp. Efter kursen avslutar vi med gemensam fika och genomgång av träningen.

  • Startdatum: måndag 11 november
  • Tid: 12:00-ca 15:00
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 600
  • Antal deltagare: 6

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest