Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
1 Nov

Fristående ekl träning 19/11

Ett fristående tillfälle med färdigt upplägg på elitnivå. För dig som har en väl utbildad hund och tränar för start i ekl i olika provformer. För att vara med ska din hund kunna arbeta lös och tyst i grupp samt ha mycket god lydnad i tecken och signaler. Skott, funktionär, apportkaster mm. En rolig och utmanande träning utlovas.
Observera att anmälan är bindande, återbud senare än 72 timmar innan träningstillfället debiteras. mer info i våra trivsel och anmälningsvillkor.

  • Startdatum: fredag 1 november
  • Tid: 12-15
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 600
  • Antal deltagare: 6

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest