Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
22 aug

Fristående kurstillfälle ökl mot ekl 22/8

En fristående kurstillfälle för dig som jobbar vidare mot start i elitklass på bprov och wt mm. För att vara med ska hunden ha pris från på wt/bprov eller motsvarande i öppenklass och fungera bra i grupp med andra samt kunna föras okopplad. Hunden ska också kunna stoppsignal på avstånd och vara tränad i dirigeringstecken. Vi jobbar i grupp och utökar arbetet med dirigeringsövningar och följsamhet. Skott ingår. Obs anmälan är bindande och återbud senare än 72 timmar innan det fristående kurstillfället debiteras.

  • Startdatum: torsdag 22 augusti
  • Tid: 18-20
  • Plats: Kopparhult - Vägbeskrivning
  • Kursavgift: 500 kr
  • Antal deltagare: 6

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest