Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
9 maj

Fristående öppenklass, walk up 9/5

Fristående kurstillfälle där vi jobbar från linje med markering och dirigeringsövningar. Skott och funktionär. För att vara med på kurstillfällena ska hunden vara van att arbeta i grupp, ha en fungerande stoppsignal och tillräcklig stadga för att kunna föras okopplad.

Till de fristående kurstillfällena skickas inget separat pm ut, håll koll på hemsidan för info, och faktura på avgiften kommer efter kurstillfället. Anmälan är trots det bindande och avbokningar senare än 48 timmar innan kurs debiteras.

  • Startdatum: torsdag 9 maj
  • Tid: 14:00
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 500
  • Antal deltagare: 10 per tillfälle

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest