Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
16 jul

Nytt!! Gästinstruktör Heidi Kvan 2020

Vi har glädjen att få ha Heidi Kvan här för ett par kursdagar i juli 2020. Heidi och hennes man Bjarne är båda framgågsrika med sina hundar i olika provformer hemma i Norge och utomlands. Till vardags driver Heidi Meneo hundesenter där hon utbildar hundar och förare, hon är också jaktprovdomare och dömer både b-prov, workingtest och mästerskap. Vi har träffat Heidi vid flera tillfällen genom åren på kurser med mera och uppskattar särskilt hennes  mjuka och tydliga sätt tillsammans med hundarna. Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda några kursdagar med Heidi hos oss på Kopparhult.

Det blir två endagars kurser. En för unga hundar från 1 år (lördagen) och en för er som startat nybörjarklass (söndagen) och jobbar vidare mot start i öppenklass.

  • Startdatum: torsdag 16 juli
  • Resterande datum: 17/7
  • Tid: 9:30-16:00 ca
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 1400 inkl lunch
  • Antal deltagare: 6 deltagare/dag, En plats ledig på söndagen pga återbud

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest