Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
13 jul

Nytt!! Sommarläger med inriktning b-prov nkl, vecka 29

Ett tvådagars sommarläger där vi tränar och går igenom alla delar i nybörjarklass b-prov. Vi jobbar med markeringar, större och mindre sök, fotgående och stadga bakom skytt och passivitet. Dag nummer två kör vi igenom varje hund i ett sammanhängande b-provs upplägg så provlikt som möjligt med vilt och muntlig kritik efteråt. Vi går också igenom vad som behöver tränas ytterligare innan officiell start. Har vi tid över fortsätter vi sedan träna på de delarna som inte fungerade fullt ut. Lägret passar dig som målmedvetet satsar på att starta på prov i nybörjarklass b-prov under höstsäsongen.

Lägret är ett dagläger, boende ingår alltså inte. Var och en tar med egen lunch som vi äter ute i markerna om vädret tillåter. Förmiddags kaffe/te och fralla båda dagarna och grillbuffe´ ingår i kursavgiften. På onsdagkvällen avrundar vi kurskvällen med grillbuffe´ och umgänge för de som kan. 

( Boende finns i Sollebrunn www.sallysstuga.se och www.sollebrunnsgastis.se, begränsade möjligheter att ställa upp husvagn/husbil) 

  • Startdatum: måndag 13 juli
  • Resterande datum: 14/7
  • Tid: 10-16:30, 10-15:30
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 2400 kr
  • Antal deltagare: 6

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest