Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
29 jul

Sommarläger på Kopparhult med inrikting b-prov öppenklass

Ett tvådagars sommarläger där vi tränar och går igenom alla delar i öppenklass b-prov. Vi jobbar med markeringar och dirigeringar på land och vatten, större och mindre sök, fotgående och stadga bakom skytt och passivitet. Vi tränar i par och grupp. Skott och vilt i vissa övningar. Dag nummer två kör vi igenom varje hund(parkörning) i ett sammanhängande b-provs upplägg så provlikt som möjligt med muntlig kritik efteråt. Vi går också igenom vad som behöver tränas ytterligare innan officiell start. Har vi tid över fortsätter vi sedan träna på de delarna som inte fungerade fullt ut. Lägret passar dig som målmedvetet satsar på att starta på prov öppenklass b-prov under höstsäsongen, har tagit 1a nkl och har en hund som kommit en bit på väg i dirigeringsträningen. Är du osäker på om nivån är rätt för dig och din hund så hör av dig.

Lägret är ett dagläger, boende ingår alltså inte. Var och en tar med egen lunch som vi äter ute i markerna om vädret tillåter. Förmiddags kaffe/te och fralla båda dagarna och grillkväll ingår i kursavgiften. På onsdagen avrundar vi kurskvällen med grillbuffe´ och umgänge för de som kan.

( Boende finns i Sollebrunn www.sallysstuga.se och www.sollebrunnsgastis.se, begränsade möjligheter att ställa upp husvagn/husbil)

  • Startdatum: onsdag 29 juli
  • Resterande datum: 30/7
  • Tid: 10-16:30 båda dagarna
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 2500
  • Antal deltagare: 6

Kursen är tyvärr fullsatt

Pin It on Pinterest