Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se

Privatträning/Coachning

För närvarande har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot fler privatelever då alla tider är uppbokade till årets slut. (anmäl dig på gärna på reservlistan då det kan dyka upp återbud). Från och mad januari 2020 och framåt finns det ett fåtal lediga tider dagtid för bokning. Välkommen att höra av dig med förfrågan.

Vi tar emot ett begränsat antal deltagare för privatträning/handledning från januari 2020. Då fokuserar vi helt och hållet på dig och din hund och det du behöver hjälp med för att komma vidare i träningen. Kanske har du något problem du vill hitta lösningen på, behöver rådgivning, eller vill ha tips på hur du ska komma vidare i träningen. Eller bara föredrar att träna själv. Träningstimmarna är bokningsbara i huvudsak på dagtid vardagar. För att få ut det mesta av privatcoachning tycker vi att det bästa upplägget är långsiktig träning över tid. Det för att du, din hund och även jag som instruktör ska få en ärlig chans till bra vidareutveckling och till att lära känna varandra. Samtidigt får ni gott om tid att träna hemma mellan träffarna. Därför ser vi helst att man bokar en serie träningar om minst fyra träffar. Dessa kan fördelas valfritt under sex månaders tid. Rådgivning via telefon eller mail mellan träffarna ingår. Vi ser till att ha gott om tid vid varje lektion och avslutar med genomgång av varje träningspass över en fika medan hunden får en helkroppsmassage på vibrationsplattan för er som har tid. Efterfrågan på privatcoachning är stor så vi kan dessvärre inte alltid erbjuda alla plats. Anmäl därför ditt intresse i god tid så ska vi försöka tillgodose önskemålen så långt det är möjligt.

Några förslag på privatträningsmöjligheter för retriever:

  • B-provs upplägg inför provstart
  • Upplagd träning med olika apportkastare
  • Fotgående, stadga bakom spaniel
  • Walked up med skytt och spaniel
  • Upplagda wt-stationer

För spaniel erbjuder vi från och med säsongsstart privatträning med stadge och stötträning i fågelmarker och kaninhägn. Övriga året finns det möjlighet till privattimmar med apporterings och dirigeringsträning.

Är ni några träningskompisar, max 6, som vill boka privatträning tillsammans så kan ni boka halvdagskurs/träning enligt önskemål. Vi har tillgång till varierande marker, skytt med bössa, många apportkastare och vi kan göra ett färdigt upplägg enligt era önskemål. Halvdagarna är bokningsbara i mån av tid på fredagar eller efter överenskommelse.

  • Privatträning/coachning 4 tillfällen a 1 timme,  2400 kr
  • Privatträning/coachning 2 deltagare, 4 tillfälle a 1,5 timmar  2200 kr/ekipage
  • Enstaka privattimmar (erbjuds i mån av tid) 650 kr/ timme, två deltagare 1,5 timme 600 kr/deltagare
  • Enstaka timmar spanielträning i marker med vilt under säsong 700 kr/påbörjad timme
  • Halvdagsträning 3750 kr, max 6 deltagare (ca 3,5 timmar)

(vid träning med kallvilt då vi står för vilt tillkommer 30 kr/fågel)

Uppdaterade priser gäller från 20191001. Alla priser avser träning hemma hos oss. Moms ingår i samtliga priser. Betalning via faktura efter träningen eller enligt överenskommelse.

Kursen är tyvärr fullsatt

Pin It on Pinterest