Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se

Privatträning/Coachning

Privatträning/coachning: Vi tar emot ett begränsat antal deltagare för privatträning/handledning för retriever/spanielekipage. Då fokuserar vi helt och hållet på dig och din hund och det du behöver hjälp med för att komma vidare i träningen. Kanske har du något problem du vill hitta lösningen på, behöver rådgivning, eller vill ha tips på hur du ska komma vidare i träningen. Eller bara föredrar att träna själv. Träningstimmarna är bokningsbara i huvudsak på dagtid vardagar. För att få ut det mesta av privatcoachning tycker vi att det bästa upplägget är långsiktig träning över tid. Det för att du, din hund och även jag som instruktör ska få en ärlig chans till bra vidareutveckling och till att lära känna varandra. Samtidigt får ni gott om tid att träna hemma mellan träffarna. Därför ser vi helst att man bokar en serie träningar om minst fyra träffar. Dessa kan fördelas valfritt under sex månaders tid. Rådgivning via telefon eller mail mellan träffarna ingår. Efterfrågan på privatcoachning är stor så vi kan dessvärre inte alltid erbjuda alla plats. Anmäl därför ditt intresse i god tid så ska vi försöka tillgodose önskemålen så långt det är möjligt.

Privatträning valp: Eftersom vi inte tycker att det blir riktigt bra med valpar på kurs erbjuder vi istället ett paket som vi kallar Privatträning-valp för retriever/spaniel. Tanken är att vi träffas för privatträning, rådgivning och vägledning från det att valpen är ca 4 månader. Sedan följs vi åt under valpens första år och lägger upp träningen efter just din valp. I paketet ingår åtta privatlektioner/sex månader, rådgivning på telefon mellan träffarna, hantering, socialisering, och såklart grundträning för att utbilda en väl fungerande retriever i vardagen och som apportör. Vi introducerar också vilt, vatten och skott och arbete tillsammans med annan hund. Massage på vibrationsplatta för hunden efter varje lektionstillfälle medan vi avrundar med samtal och tankar inför nästa träff blir det med. (Antalet platser  är begränsade.)

Privatträning jakt: Är ditt mål och din dröm att utbilda din hund som apportör och eftersökshund på praktiskt småviltsjakt så erbjuder vi ett privat träningspaket/abonnemang. Tanken med det här träningspaketet är att vi träffas för privatträning regelbundet och tränar förberedande inför praktisk jakt under lugna former där vi anpassar träningen efter just din hund. En teoretisk del med apportörens roll på jakt blir det med. Förutom den vanliga grundträningen introducerar vi apportkastare/bumberboy, tränar tillsammans med spaniel, tränar stadga inför vilt och jobbar mer med delar/övningar som uppkommer på jakt. Träningstillfällena avslutas med genomgång över en fika medan hunden får massage på vibrationsplatta. När vi känner oss redo introducerar vi varmvilt på praktisk fågeljakt vid ett par mindre jakter. Mer information om privatträningjakt vid personlig kontakt. (Platserna för 2020 är fullsatta)

Privatträning mot jaktprov: Har du ett uttalat mål att komma till start med din hund på jaktprov så erbjuder vi ett privat träningspaket/abonnemang på väg mot målet. Vi lägger upp en individuell träningsplan för dig och din hund och jobbar i tur och ordning med alla de delar som ingår i jaktprov. Vi använder oss av skott och kallvilt och funderar över vilka  förberedelser dom är lämpliga för just din hund inför träning och provstart. När vi känner oss redo sätter vi ihop alla delar och tränar på färdiga fingerade provupplägg. I paketet ingår 8 privatlektioner fördelade över 6 månader, kallvilt, provupplägg med funktionär och skott. Efter varje träff får hunden massage på vibrationsplattan medan vi går igenom träningspasset över en fika. Rådgivning via telefon/mail ingår i paketet.

För spaniel: erbjuder vi från och med säsongsstart privatträning med stadge och stötträning i fågelmarker och kaninhägn. Övriga året finns det möjlighet till privattimmar med apporterings och dirigeringsträning.

Är ni några träningskompisar, max 6, som vill boka privatträning tillsammans så kan ni boka halvdagskurs/träning enligt önskemål. Vi har tillgång till varierande marker, skytt med bössa, många apportkastare och vi kan göra ett färdigt upplägg enligt era önskemål. Halvdagarna är bokningsbara i mån av tid på fredagar eller lördagar efter överenskommelse.

Nya priser nedan gäller från 1/8 2020

  • Privatträning/coachning 4 tillfällen a 1 timme,  2400 kr (giltigt i 1 år räknat från betaldatum)
  • Privatträning/coachning 2 deltagare som tränar 2 timmar, 800 kr/deltagare kr, 4 tillfällen x 2 timmar, 3000 kr/deltagare (giltigt 1 år från betaldatum)
  • Enstaka privattimmar (erbjuds i mån av tid) 650 kr/ timme
  • Privatträning/coachning valp 6 månaders abonnemang 950 kr/månad, 12 månaders abonnemang 850kr /månad
  • Privatträning/coachning jaktprov, 6 månaders abonnemang 950 kr/månad
  • Enstaka timmar spanielträning i marker med vilt under säsong 700 kr/påbörjad timme
  • Halvdagsträning 3750 kr, max 6 deltagare (ca 3,5 timmar)

(vid träning med kallvilt då vi står för vilt tillkommer 30 kr/fågel, gäller ej privat/coachning abonnemang jaktprov)

Uppdaterade priser gäller från 20200801. Alla priser avser träning hemma hos oss. Moms ingår i samtliga priser. Privatlektioner faktureras i ”paket” om fyra lektioner åt gången, 2400 kr eller 3000 kr. (Enstaka lektioner betalas med swish vid lektionens genomförande, 650 kr) Bokad enskild privatträning är bindande och återbud senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med fullt pris. Har du köpt fyra tillfällen och betalat fakturan är tiderna bokning/ombokningsbara inom ett år från betaldatum. Privatträningar återbetalas ej.

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest