Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se

Privatträning

I mån av tid tar vi emot enskilda elever och mindre grupper för privatträning, coachning och färdiga träningsupplägg här på Kopparhult. Träningstimmarna är bokningsbara i huvudsak på dagtid vardagar.

Fram till och med oktober är privatträningstiderna för retrieverträning fullbokade och vi kan tyvärr inte ta emot fler träningssugna. Du kan alltid skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig om det blir återbud eller ändringar.

Här fokuserar vi helt och hållet på dig och din hund och det du behöver hjälp med för att komma vidare i träningen. Kanske har du något problem du vill hitta lösningen på, behöver rådgivning, eller vill ha tips på hur du ska komma vidare i träningen. Eller bara föredrar att träna själv.

Några förslag på privatträningsmöjligheter för retriever:

 • B-provs upplägg inför provstart
 • Basic träning för unga hundar
 • Valp, grundträning
 • Fotgående, stadga bakom skytt
 • Fotgående, stadga bakom spaniel
 • Ingångar och avlämningar
 • Vattenarbete

För spaniel erbjuder vi från och med säsongsstart privatträning med stadge och stötträning i fågelmarker. Övriga året finns det möjlighet till privattimmar med apporterings och dirigeringsträning.

För er som önskar finns det möjlighet att avsluta  träningstimmen med lite eftersnack över en fika medan hunden får avslappnande helkroppsmassage på vibrationsplattan.

Det vanliga är att man bokar en serie med träningar på flera tillfällen. Då bokar vi in fyra träffar över en lite längre tid och mellan träffarna ingår rådgivning via telefon eller mail.

Är ni några träningskompisar, max 6, som vill boka privatträning tillsammans så kan ni boka halvdagskurs/träning enligt önskemål. Vi har tillgång till varierande marker, skytt med bössa, många apportkastare och vi kan göra ett färdigt upplägg enligt era önskemål. Halvdagskurserna är bokningsbara på fredagar efter kl 12:00 och ibland helg.

 • Enstaka timmar 600 kr/ timme
 • Två som delar på en timme 450 kr/timme/deltagare
 • Tre som delar på en timme 350 kr/timme/deltagare
 • Enstaka timmar spanielträning 600 kr/timme, i marker med vilt under säsong 700 kr/påbörjad timme
 • Halvdagsträning 3750 kr, max 6 deltagare (ca 3 timmar)
 • Heldagsträning 5750 kr, max 6 deltagare ( ca 5 timmar)

(vid träning med kallvilt då vi står för vilt tillkommer 30 kr/fågel)

Uppdaterade priser gäller från 20190801. Alla priser avser träning hemma hos oss. Moms ingår i samtliga priser. Betalning via faktura efter träningen eller enligt överenskommelse.

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest