Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
9 aug

Sommarcamp 2019 elitklass 2

Välkommen på sommarcamp 7-10 augusti 2019
Vi, tillsammans med Trond och Aase, vill erbjuda en sommarcamp även i år. Tanken är att erbjuda ett sommarläger där fokus ligger på kvalitetsträning och trevlig gemenskap. Det blir grupper på alla nivåer.

Ekl/ek grupperna hålls av Oliver Kiraly ( www.kingsdale.hu ) 

Ekl 2 blir en direkt uppföljning på ekl 1 som går som två dagars kurs onsdag-torsdag. Det är alltså inte samma upplägg som de två tidigare dagarna.

Anmälningskrav: Vi har valt att inte ha några särskilda meriteringskrav från prov för att vara med på kursen. Istället SKA hunden ha mycket god grundlydnad, kunna föras lös och sitta passiv när andra hundar arbetar utan att knalla/störa andra hundars arbete. Hunden ska vara ordentligt grundtränad i dirigeringstecken och stoppsignalen SKA fungera i skarpt läge. I övrigt måste hunden ha en väl fungerande apportering, inte söka med dummy i munnen eller byta apport om det finns flera apporter i samma område. HUNDER MED LØPETID ELLER SOM UTAGERER HAR DESSVERRE IKKE MULIGHET TIL Å DELTA PÅ CAMPEN.

En anmälan till sommarcampen är bindande. Först till kvarn/mölla gäller. När vi mottagit din anmälan får du en bekräftelse via mail på att du kommit med på den önskade kursen och en faktura på halva kursavgiften(bokningsavgift) som ska betalas i början av Mars. Efter det är din plats reserverad för dig. Resterande kursavgift betalas med ny faktura som kommer i juni. Bokningsavgiften återbetalas endast om det finns reserv som tar över din plats, en administrationsavgift på 100 kr tas ut (bankens kostnad för utlandsbetalning) Om du eller din hund blir sjuk och inte kan delta så återbetalas endast kursavgiften mot uppvisande av läkar/veterinärintyg eller om reserv finns som tar över din plats. Löptik kan inte delta på campen och är inte heller giltig skäl för återbetalning. Mat och boende ingår inte i kursavgiften utan bokas direkt hos Anette på Lane Loge. mer info om det kommer via mail efter anmälan. Vi förbehåller oss rätten att ändra gruppindelningen på campen för att få så jämna grupper som möjligt. 

  • Startdatum: fredag 9 augusti
  • Resterande datum: 10/8
  • Tid: 9-16
  • Plats: Lane Loge, Uddevalla
  • Kursavgift: 3000 sek (två heldagar)
  • Antal deltagare: 8

Kursen är tyvärr fullsatt

Pin It on Pinterest