Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
5 jul

Vatten och kallviltsdag mot ökl/ökl

En heldag i sköna maj där vi inleder dagen med vattenarbete på dummy. Vi jobbar i par och tränar på igångar/uppgångar, dubbelmarkeringar mm. Efter en liten lunchpaus jobbar vi vidare på land med kallvilt. Där koncentrerar vi oss på parkörning, stadga, markeringsarbete, någon dirigering och växelvis sökarbete. 

För att vara med på kursen bör hunden vara van att arbeta i grupp och kunna föras lös tillsammans med annan hund. Stoppsignal och grunderna i dirigeringsarbete bör fungera för att dagen skall ge något. Hunden behöver också ha vana av att apportera kallvilt.

Var och en tar med egen lunch/fika. Kursen går i Vänersborg.

  • Startdatum: fredag 5 juli
  • Tid: 11-16
  • Plats: Vänersborg
  • Kursavgift: 900 inkl vilt
  • Antal deltagare: 6

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest