Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
15 mar

Workingtest träning

Känn av wt formen innan vårens starter. Vi kör ett upplägg med färdiga stationer där det är möjlighet att testa av under provliknande träningsförhållanden. Skytt funktionär och “låtsasdomare” finns på plats. Stationerna läggs upp på öppenklassnivå.Till de fristående kurstillfällena skickas inget separat pm ut, håll koll på hemsidan för info, och faktura på avgiften kommer efter kurstillfället. anmälan är trots det bindande och avbokningar senare än 24 timmar innan kurs debiteras.

 

  • Startdatum: fredag 15 mars
  • Tid: 13:00
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 500 kr
  • Antal deltagare: 8

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest