Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se
1 apr

Workshop/tema minnesmarkeringar

Till våren planerar vi några fristående workshops/tematräningar. På en workshop blandas teori och diskussioner runt en särskild del i träningen med praktiska övningar och den teoretiska delen får ta lite större plats. För att vara med på respektive workshop ska hunden vara över 1 år och van att arbeta i grupp.Till de fristående kurstillfällena skickas inget separat pm ut, håll koll på hemsidan för info, och faktura på avgiften kommer efter kurstillfället. anmälan är trots det bindande och avbokningar senare än 24 timmar innan kurs debiteras.

På tema minnesmarkeringar fokuserar vi på att tränar på ditt och din hund minne, fokus och koncentration

  • Startdatum: måndag 1 april
  • Tid: 14:00
  • Plats: Kopparhult
  • Kursavgift: 500 kr
  • Antal deltagare: 6

Kort info om dig och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter osv.)

Anmälan till samtliga kurser och träningar sker via formuläret på respektive kurssida.

Efter att du fått bekräftat att du har fått plats på träning/kursen får du också en faktura på kursavgiften. Avgiften betalas in i sin helhet till bankgiro 156-7528 eller swish till 123 545 25 78 senast förfallodatum angett på fakturan. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om det finns en reserv som tar platsen.

Eventuell återbetalning av kursavgiften sker vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning av kursavgiften. Löptikar är välkomna under första veckan i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löpet är över.

Pin It on Pinterest