Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se

Det blir en engelsk överskrift denna gången med. De senaste dagarna har vi blandat och gett, engelska, finska, svenska och ett eller annat ord från det norska språket. Det går runt lite grand i huvudet nu efter flera dagar med många olika människor, hundar och språk men roligt är det. (roligt med svensk betydelse och inte norsk kanske är bäst att tilläga)

Kursdagar väcker ofta en del nya tankar. Att vara med på kurs ger möjlighet till fin vidareutveckling, till diskussioner och funderingar och förhoppningsvis får man också en del nya verktyg att arbeta vidare med. För min del känner jag att närmat mig en pusselbit jag saknat och letat efter i min träning på de här kursdagarna, ett litet frö gror nu och en tanke har vaknat till liv efter att ha slumrat i bakgrunden ett tag. Jag tror jag är på rätt spår här. Förberedelserna för dagens kursdag pågår nu, den lär bli fullspäckad och jag hoppas får möjlighet att fundera vidare runt “the missing piece”  under sommarsolen tillsammans med övriga vetgiriga hundälskande kursdeltagare. Here we go again!

Pin It on Pinterest