Det här blir Bra

Slottsherren suckar lite uppgivet. Nu har det hänt igen. Det som drabbar mig rätt ofta. En kommande valpkull som verkar alltför spännande att avstå dyker upp. Men jag stålsatte mig. Stod emot. Sa nej. Ett tag. Sedan ändrade jag mig igen. För det känns som det kan bli bra det här. Ännu ett barnbarn till min gula hund.

Välkommen till slottet och vår flock lilla Bra! 

2 reaktioner på ”Det här blir Bra”

  1. Men Göta Petter, här händer det saker (som alltid i lilla slottet). Återigen får man gratulera och hoppas ditt dygn har fler timmar än våra andras!!
    Bamsekram till lilla Bra och dig
    Lena med en något mindre flock
    *L*

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/2/6/8/kopparhult.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5865
Rulla till toppen