Köpvillkor

När du handlar hos oss:

Alla priser som anges i webbutiken är inklusive moms, frakt tillkommer. Betalning sker direkt i webshopen enligt de betalningsalternativ som finns

Frakt:
Ingår inte utan tillkommer på priserna. Förnärvarande 72,50 kr. Vi tänker på miljön och gör vad vi kan för att minimera transporterna. Vi packar och skickar våra beställningar på onsdagar och fredagar. Paketen skickas med postnord. Mindre försändelser direkt till din brevlådan och större till ditt närmaste postnordombud.

Ånger- och bytesrätt:
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. (Gäller inte specialbeställda handmålade muggar.) Om du vill skicka tillbaka en vara ska detta meddelas via mail och varorna ska sändas tillbaka oanvända i originalförpackning. Returfrakten bekostas av köparen. För privatpersoners köp på distans gäller full ångerrätt under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte heller använda den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. När ångerrätten används betalar kunden kostnaden för returfrakt. Om vi av misstag skickat fel vara/storlek behöver du som kund inte betala returfrakten, om du beställer ny korrekt vara från oss.

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Förutsättningen för återbetalning är att den returnerade varan är oanvänd och inte skadad. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Reklamation:
Om en vara skadats eller visar sig vara felaktig ersätts du med en ny utan kostnad. Skicka ett mail om varför du vill reklamera varan innan du sänder tillbaka den.

Leverans:
Vi skickar varorna med Postnord till ditt närmaste ombud och frakten kostar från 72 kr

Betalning:
Betalning sker via insättning till bankgiro eller swish. Information om hur du betalar får du tillsammans med orderbekräftelse.
Alla priser inklusive moms.

Rulla till toppen