Trivselregler & anmälningsvillkor

För allas trivsel

Trivselregler och anmälningsvillkor:

Följ alltid senaste info om aktuella kurser på vår hemsida www.kopparhult.se. Under fliken kurser/träningar finns info om vilka kurser som är aktuella varje vecka. Där står det också om det är några ändringar, om vi ska träffas på annan plats och så vidare. Kolla alltid där innan ni åker till kurstillfället. (Vi gör inga ändringar samma dag som kursen är.) Vi brukar avsluta kurstillfället med gemensam fika i vår butik för er som känner att ni har tid.

Hemma hos oss parkerar du på de parkeringsfickor som finns, om det är fullt där så fyller du bara på vår infartsväg. Ställ bilen mitt på infartsvägen, inte i kanterna då du riskerar att fastna där. Utanför kurstid rastas hundarna i koppel längs med grusvägen. Plocka upp efter hundarna om de bajsar i vägkanten. Bajspåsarna kan ni slänga i soptunnan vid den stora björken vid infarten. Använd tunnan med en 2a på locket och släng i facket för brännbart. (Soptunnorna på grusvägen är vår grannes, släng inte i dem. Rasta inte heller hundarna vid grannens infart.)

Anmälan till alla våra kurser och träningar sker via anmälningsformuläret under respektive kurs. Alla priser som anges är inklusive moms. Företaget innehar f-skattsedel och ansvarsförsäkring. Efter att du betalat anmälningsavgiften får du en bekräftelse via mail på att din anmälan är mottagen. Resterande kursavgift faktureras i sin helhet och ska betalas senast förfallodatum som är angivet på fakturan. Fristående kurstillfälle betalas i sin helhet direkt vid anmälan. Din anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Löptik är inte giltigt skäl för återbetalning. Eventuella återbud sker skriftligen via mail eller sms/messenger. Vid förhinder att delta på kurs/fristående kurstillfällen ansvarar du själv för att sälja din plats till någon som motsvarar de kraven på utbildningsnivå som kursen kräver. Vi kan också hjälpa dig genom att annonsera platsen som ledig via vår hemsida och facebooksida om så önskas.

Privatlektioner är ombokningsbara inom 12 månader efter betalningsdatum. För att vara ombokningsbar ska lektionen avbokas senast 2 dygn innan bokad tid. (eller efter överenskommelse) Privatlektioner återbetalas ej.

Alla hundar som deltar på våra kurser ska vara försäkrade och vaccinerade enligt gällande regler. Ägare och hundar deltar på kurser/träningar på egen risk och strikt hundägaransvar gäller. (företaget innehar ansvarsförsäkring)

Löptikar är välkomna de första fem dagarna i sitt löp men får sedan stanna hemma tills löp är över. Löptik är heller inget giltigt skäl för att få kursavgiften återbetald eller erbjudas ersättningstillfälle.

Rulla till toppen