Butik

Välkommen till vår webbshop!

Kopparhults webbutik är en del av drömmen och visionen om att skapa bra och snygga produkter för arbetande hundar och deras förare. Drömmen om att göra skillnad i det lilla, om att få vara kreativ och styra sin tid. Men det är mer än så, det är också drömmen om småföretagande i en svensk levande landsbygd med omtanke om hundar, människor och miljö.

Vi önskar att våra handmålade muggar och glas ska ge en extra dimension till morgonfikat eller lite extra njutning efter en avslutad jaktdag för hundarnas förare. Eller när som helst faktiskt. Därför har vi valt att arbeta med glas och porslin från välkända glasbruk som kännetecknas av kvalite och tidlös design. 

Eftersom som vi bedriver hantverksmässig, småskalig tillverkning så har vi inga stora lager. Muggar och glas handmålas efterhand. Varje mugg är unik i sitt slag och motiven varierar således. Vilka raser hundarna på muggarna har och vilka människor motiven liknar är helt upp till betraktarens öga att avgöra.

Vi går många steg varje dag tillsammans med våra hundar, på jakter och i kursverksamheten. Till det behövs hållbara, bekväma stövlar som fungerar för hela dagar utomhus. Vi har valt stövlar från svenska Arxus, stövlar som kombinerar en snygg design med hög komfort och hållbarhet. Eftersom de flesta butiker som säljer stövlar ofta har ont om damstorlekar har vi valt att koncentrera oss på modeller och storlekar som passar tjejer i vår butik.

Många av våra kursdeltagare frågar efter bra böcker om retrieverträning. Två av våra mentorer inom retrieverträning har skrivit varsin mycket läsvärd bok inom ämnet som vi rekommenderar. Så nu hittar du Lena Bratsberg-Karlssons bok ” Retrieverträning på mitt sätt” och Oliver Kiralys “The Balance” i vår butik.

Visst kostar våra produkter en del, särskilt om man jämför med sådana som är tillverkade i lågprisländer. Men för oss är valet enkelt. Kvalite före kvantitet- för allas bästa.

Välkommen att följa oss och vår butik!

/Katarina

Pin It on Pinterest

Scroll to Top