Privatträning och coachning

Behöver du hjälp att ta nästa steg i träningen?

Vi tar emot ett mycket begränsat antal elever för privat träning. Allra helst ser vi att du bokar minst två privatletioner med några veckors mellanrum. Det för att vi ska få en chans att lära känna varandra, och hunden, mer och kunna följa upp och utvärdera träningen.

Hundträningen kan vara utmanande ibland. Det händer så mycket på en gång att det blir svårt att hänga med som förare. Eller så går det långsamt och känns som om utvecklingen står still. Då kan det vara skönt att få hjälp framåt, skapa struktur, se över målen och hitta kommunikationen med hunden för att ta sig vidare. På privatlektionerna hjälper vi dig att närma dig det som utmanar, sätta mål och hitta redskap för att finna energi i träningen för att ta er vidare framåt. Allt utgår från dig och din hunds förutsättningar och era personliga önskemål. Genom privat träning får du möjlighet att hitta vägen för att ta nästa steg mot att bli den hundförare du vill vara och nå de målen du satt upp.

Träningstimmarna är bokningsbara i första hand på vardagar. Du bokar dina lektioner direkt i bokningskalendern på hemsidan. Skicka ett mail för att få lösenord för inloggningen. Efterfrågan på privatlektioner är stor, boka därför dina önskade tider i god tid. Vi jobbar på att försöka tillgodose önskemålen men antalet bokningsbara tider ör begränsade. Hittar du ingen ledig tid som passar dig så skicka ett mail så försöker vi finna en lösning.

Du kan välja mellan att boka privat timmar enskilt eller tillsammans med vänner. Vill du boka privat träning för en hel grupp så skickar du din förfrågan till kurser@kopparhult.se

Samtalet är en viktig del i träningen och tid behöver ges till det. Ibland går vi in och har ett kort samtal innan vi sätter igång och andra gånger blir det lite “walk & talk” på väg ut till träningsplatsen. 

Information

Förutom kurser erbjuder vi i mån av tid deltagare privatträning för retriever och spaniel ekipage. Då fokuserar vi helt och hållet på dig och din hund och det du behöver hjälp med för att komma vidare i träningen.

Kanske har du något problem du vill hitta lösningen på, behöver rådgivning, eller vill ha tips på hur du ska komma vidare. Eller bara föredrar att träna själv.

Priser privat träning, gäller från 1/9 2023:

Ett ekipage 750 kr/timme. 

Två ekipage 500 kr/timme/ekipage

Tre ekipage 400 kr/timme/ekipage

Fyra ekipage 300 kr/timme/ekipage

Förare med hund från vår uppfödning får 25 % rabatt på bokade lektioner.

Halvdagsträning för grupp, 3 timmar inkl feedback och fika 4000 kr(max 6 deltagare)

Heldagsträning för grupp 6 timmars träning inkl feedback och fika 8000 kr(max 6 deltagare)

Eftersom vi inte tycker att det blir riktigt bra med valpar i grupp erbjuder vi istället privatlektioner för valpar med ägare från ca 6 månaders ålder. Där kan vi i lugn och ro låt valpen utvecklas och introducera apporteringsträningen i lugna former.

För närvarande kan vi inte erbjuda spanielträning i fågelmarker.

Är ni några träningskompisar, max 6, som vill boka privatträning tillsammans så kan ni boka halvdagskurs/träning enligt önskemål. Vi har tillgång till varierande marker, skytt med bössa, många apportkastare och vi kan göra ett färdigt upplägg enligt era önskemål. Halvdagarna är bokningsbara i mån av tid efter överenskommelse via mail kurser@kopparhult.se

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/2/6/8/kopparhult.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5865
Rulla till toppen