Privatträning och coachning

Behöver du hjälp att ta nästa steg i träningen?

Vi tar emot ett mycket begränsat antal elever för privat träning. Privatlektioner säljs i första hand i paket om tre lektioner. Det för att vi ska få en chans att lära känna varandra, och hunden, mer och kunna följa upp och utvärdera träningen. Du kan själv välja med vilka tidsintervall du vill boka lektionerna inom kommande sex månader efter din bokning.

Hundträningen kan vara utmanande ibland. Det händer så mycket på en gång att det blir svårt att hänga med som förare. Eller så går det långsamt och känns som om utvecklingen står still. Då kan det vara skönt att få hjälp framåt, skapa struktur, se över målen och hitta kommunikationen med hunden för att ta sig vidare. På privatlektionerna hjälper vi dig att närma dig det som utmanar, sätta mål och hitta redskap för att finna energi i träningen för att ta er vidare framåt. Allt utgår från dig och din hunds förutsättningar och era personliga önskemål. Genom privat träning får du möjlighet att hitta vägen för att ta nästa steg mot att bli den hundförare du vill vara och nå de målen du satt upp.

Träningstimmarna är bokningsbara i första hand på vardagar. Skicka ett mail för att få lösenord för inloggningen till bokningssidan där lediga tider finns. Efterfrågan på privatlektioner är stor, boka därför dina önskade tider i god tid. Vi jobbar på att försöka tillgodose önskemålen men antalet bokningsbara tider ör begränsade. Hittar du ingen ledig tid som passar dig så skicka ett mail så försöker vi finna en lösning.

Du kan välja mellan att boka privat timmar enskilt eller tillsammans med en vän. Vill du boka privat träning för en hel grupp så skickar du din förfrågan till kurser@kopparhult.se

Samtalet är en viktig del i träningen och tid behöver ges till det. Ibland går vi in och har ett kort samtal innan vi sätter igång och andra gånger blir det lite ”walk & talk” på väg ut till träningsplatsen. Eller så kanske du heller vill boka enbart ett samtal för rådgivning över telefon eller Google meet. Ett enskilt samtal kan ha stor kraft för att öka välbefinnande och hjälpa oss från att omedvetet styras av känslor och dåliga rutiner som begränsar möjligheterna att komma att komma vidare i träningen. 

Du kanske har fastnat i någon detalj du är missnöjd med eller så är det något större i relationen med hunden du behöver komma igenom. Jag möter dig och din hund där ni är och kan förhoppningsvis ge perspektiv på det du vill ha hjälp med och komma vidare ur.

Information

Förutom kurser erbjuder vi i mån av tid  privat träning för retriever och spaniel ekipage. Då fokuserar vi helt och hållet på dig och din hund och det du behöver hjälp med för att komma vidare i träningen.

Kanske har du något problem du vill hitta lösningen på, behöver rådgivning, eller vill ha tips på hur du ska komma vidare. Eller bara föredrar att träna själv.

Vi rekommenderar att du bokar dina lektioner med ett par veckors mellanrum så du hinner träna emellan träffarna. 

Bokade lektioner måste avbokas 24 timmar innan utsatt tid för att vara ombokningsbara. Lektionspaketen betalas i förskott mot faktura och är giltiga i 6 månader från bokningsdatum. Privatlektioner återbetalas ej men oär ombokningsbara inom sex månader från bokningsdatum.

Priser privat träning, gäller från 1/1 2024

Ett ekipage: Paket om tre lektioner a’ 1 timme samt vägledning och uppföljning via mail eller messenger mellan lektionerna om så önskas. 2250 kr

Två ekipage: Paket om tre lektioner a’ 2 timmar samt vägledning och uppföljning via mail eller messenger mellan lektionerna om så önskas. 2700kr/deltagare

(Ett ekipage enstaka lektion 750 kr/timme. erbjuds i mån av tid, förfrågan via mail kurser@kopparhult.se

Förare med hund från vår uppfödning får 20 % rabatt på bokade lektioner.

Halvdagsträning för grupp, 3,5 timmar inkl feedback och fika 4000 kr(max 6 deltagare)

Heldagsträning för grupp, hör av er till oss för offert på kurser@kopparhult.se eller till Katarina 0723140450

Priserna avser träning på Kopparhult, vid träning på annan plats tillkommer resa mm.

Eftersom vi inte tycker att det blir riktigt bra med valpar i grupp erbjuder vi istället privatlektioner för valpar med ägare från ca 5 månaders ålder. Där kan vi i lugn och ro låt valpen utvecklas och introducera apporteringsträningen i lugna former.

För närvarande kan vi inte erbjuda spanielträning i fågelmarker.

Är ni några träningskompisar, max 6, som vill boka privatträning tillsammans så kan ni boka halvdagskurs/träning enligt önskemål. Vi har tillgång till varierande marker, skytt med bössa, många apportkastare och vi kan göra ett färdigt upplägg enligt era önskemål. Halvdagarna är bokningsbara i mån av tid efter överenskommelse via mail kurser@kopparhult.se

Rulla till toppen