If it’s to be, it’s up to me

Unghunden igen. Vi har tränat idag. Såklart, eftersom det var måndag och tid var bokad för det. Fast vi hade säkert klämt in en stunds träning oavsett. Att träna med Min är mitt allra roligaste just nu. Hon är i en så bra fas och ålder. Så mycket roligt ligger framför oss. Vi gillar verkligen varandra. Än har inga höga trösklar dykt upp och träningen går oförskämt lätt. Man borde bara njuta och glida med. Serveras man en räkmacka ser man till att ta den. Istället är det lätt att oroa sig och tveka. Tänka att det är för bra för att vara sant. Men jag bestämmer mig för att gå ”all in” med den svarta unghunden nu. Jag sparar inte på känslorna och förhoppningarna. Det får kosta och vara värt priset om det skulle bli så. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen