Jag laddar om

Det förväntas bli en slaskdag. Det tjocka snötäcket som gett mig träningsvärk i massa benmuskler jag inte ens visste var otränade ska späs på med sjutton millimeter, Regn. Jag kan reda föreställa mig slasket som kommer omgärda mig under dagen och alla våta kläder och hundar som behöver in på tork. Jag tror det är nu jag kommer börja klaga på vädret. Men jag ska försöka att inte ha slask i sinnet. Jag väntar på vår nya tvättmaskin. Undrar om den kan ta sig hit i slasket. lastbilen som ska leverera den. Kanske tar det stopp ute vid landsvägen. Vi för se. Den gamla, trötta tvättmaskinen gav till sist upp. Ända sedan den blev hopplöst trött o höstas har jag lirkat och lockat och fått den att fungera fram till för en dryg vecka sedan. Då brände något oh när jag öppnade luckan för att plocka ut tvätten var den varm som lakanen vara som en plåt bullar nyss uttagna ur ugnen. Då drog jag snabbt ur sladden och insåg att det var kört. Inga mer tvättar för den maskinen. Den nya är beställd. Med hemleverans. Men sedan kom snökaoset så det blev vissa fördröjningar. Men förr eller senare lär väl vädret rätta till sig och grusvägen bli körbar. Till dess för jag handtvätta det mest akuta. Det är inte mer med det.

Jag laddar som bäst för att påbörja dagens promenader med hundarna nu. Det blir promenader idag och vilodag från träning. Åtminstone från retrievertjejerna som kört träningspass i snön vare dag sedan den kom. Igår tycket jag de var lite sega i kroppen. Det är väl inte konstigt alls förstås. Med tanke på min egen träningsvärk efter snöpulsandet vore de väl konstigt om de inte kände något alls. Så idag blir det återhämtning med promenader och vila. För kropp och knopp. De där dagliga promenaderna är något av mitt viktigaste. En form av vila som passar mig. Bara gå i skog, mark och tystnad och låta tankarna virvla. Komma och gå. Hundarna virvlar lite de med. Fast under kontroll förstås. Annars hade de inte kunnat vara okopplade.

jag laddar för dagens kurs med. Vi ska träna sök inför kommande b-provsstarter. Det känns sådär inspirerande just nu när jag tittar på regnet men det brukar bli bättre när man väl kommer igång. Kanske inte vädret men känslan. Det finns fler saker jag laddar för med. som lanseringen av vår vidareutvecklade övningsbank. Själva övningsbansken i sig kommer väl inte bli så annorlunda men däremot ökar vi tjänsterna kopplade till den, så att man kan välja övningsbanken med personlig coachning. Det kommer att finnas tre varianter/produkter att välja emellan. Vanliga Övmingsbanken och sedsn två varianter till med återkoppling. Alternativen kommer att presenteras på hemsidan om ett tag. Det blir inte i form av onlinekurser men det bli vårt sätt att kunna möta kursdeltagare ”online” när resevsåndet är för långt eller när det helt enkelt passar bäst onlineträning.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen