Kopparhult startar ”valp & unghundsjouren”

Som komplement till vår kursverksamhet startar vi en telefonrådgivningstjänst för dig med retriever eller spanielvalp med sikte på att utbilda din hund(och dig) inom retriever/spaniel jakt och jaktprov.

Som ni säkert redan vet så anser vi inte att det är så lämpligt med gruppträning för unga valpar då relationen emellan valp och ägare behöver byggas ordentligt innan fler störningar läggs på. Därför har vi inga regelrätta valpkurser utan erbjuder i stället valpjouren som en telefonrådgivningstjänst. För er som bor nära oss går det också bra att komplettera rådgivningen med enskilda träningstimmar om så önskas.

Att ha valp och unghund kan vara en omtumlande tid och det är långt i från alla valpar och unghundar som uppför sig enligt skolboken. Vår telefonrådgivning kan fungera som en hjälpande hand när frågorna dyker upp längs vägen. Vi ger dig tips på vad som kan vara bra, och mindre bra, att göra med valpen för att förbereda den för er gemensamma framtid. Vi delar med oss av våra erfarenheter från valp/unghundsträning och våra idéer om vad vi tycker är lämpliga övningar för valpen och vad som är bra att tänka på runt dem. Men framför allt försöker vi svara på dina frågor. Du kan egentligen fråga om vad som helst som berör din valp eller unghund men tjänsten är i första hand tänkt som en rådgivande, förbyggande tjänst inom apporteringsträningen och inte som problemutredning för redan befästa problem i vardagen.

Hur fungerar då valpjouren? Ett samtal om 30 minuter kostar 350 kr och du köper tjänsten direkt här i webshopen. Telefontid har jag måndagar kl 8-10:30 och torsdagar kl 20-21:30 Du kan också pröva att ringa andra tider, jag svarar om det finns möjlighet. Är du bekvämare med att skriva istället för att prata i telefon går det fint att skriva ner ditt ärende och dina frågor i ett mail i stället. Jag återkopplar då med skriftligt svar inom några dagar.

Valp & Unghundsjouren: 0723 140450

Email kurser@kopparhult.se

Vi har tystnadsplikt och pratar inte med andra om det vi diskuterar under samtalen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen