”Min” nya valp

Flockens kommande tillskott, labrador valpen Min, har hunnit bli åtta veckor. Än har jag inte fått möjlighet att träffa henne eftersom hon bor i Danmark och coronaviruset bestämt sätter stop för inresa i Danmark. Men den som väntar på något gott…  Under tiden jag väntar lever Min ett gott liv med ett par kullsyskon hos våra vänner och jag har svårt att tänka mig att hon kunde fått en bättre start i livet. Det är en härlig tid att vara valp så här på sommaren med många och stora möjligheter att nyfiket utforska naturen. Det finns så mycket att undersöka, pröva och lära sig. Min har redan provat att simma över diket och bekantat sig med robotgräsklipparen. Nästan dagligen får jag små uppdateringar av Aase i form av ett foto eller en liten filmsnutt med lite text till. Tänk vilka möjligheter de moderna tekniken ändå ger. Jag följer Min på avstånd och ser fram emot att träffa henne på riktigt om ett par månader. Efter att ha haft spanielvalpar de senaste åren ska jag ödmjukt ta mig an uppgiften att får träna och lära känna en retrievervalp igen. 

1 reaktion på ””Min” nya valp”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen