Shade of the Best

Här står han. Searover Shade of the Best. Min allra bästa arbetskamrat. Troget följer han mig och finns vid min sida på fågeljakter, träningar och jaktprov. Men allra flest dagar spenderar vi ändå tillsammans i det mer vardagliga arbetet. Han är behjälplig när jag håller kurs och ställer tacksamt upp när jag behöver visa en övning någon detalj. Han letar borttappade apporter, finner kvarglömda tennisbollar och vägleder unghundar. Snäll, godmodig och trygg sprider han lugn bland andra bara genom sin närvaro. Jag kan inte ha en bättre arbetskamrat. Såklart har han brister och svagheter han med och jag har tvivlat på honom många gånger under uppväxten. Han är ju trots alla bara en hund. Men han är min hund, min vän och min arbetskamrat och det räcker hur långt som helst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen