Svensk Elitmästare 2019

..heter SEJCH Searover Twinkle Liquorice ”Lakrits”! Tillsammans med Thomas tog han ett 1a pris på gårdagens tuffa elitklass b-prov(Lakrits sjunde raka 1a pris) och gick vidare till dagens final som gick som ett mocktrail på rapphöns och kaniner. (kallvilt förstås) Efter en bra grund omgång blev tre hundar uttagna till en run-off och Lakrits utsågs sedan till provets vinnare och elitmästare 2019.Tjohoo!!

Svenska elitmästerskapet är gick för första gången i år arrangerat av SSRK Östra på Virå Bruks fina marker. Stort tack till provledningen, markägare, domare och medtävlande för två riktigt fina dagar. Stort gratis också till övriga placerade!

Själv presterade Bäst och jag inte riktigt i topp om man säger så. Den inledande walkupen och landarbetet avlöpte väl men nere i näckrosorna på vattnet tyckte den gule att han kunde lösa det hela absolut bäst själv. Ett solklart fall av ”ur hand” så där tackade jag för mig och bröt. Nu tränar vi lite till och tar nya tag. Och vad är väl förresten en bal på slottet…..om inte alldeles, alldeles underbar 😉

1 reaktion på ”Svensk Elitmästare 2019”

  1. Men detta är otroligt hur duktiga Slottsherren o Lakrits är, man bara bockar och grattar detta fantastiska par!!

    Ja det krävs ju två för en bal på slottet, hoppas Bäst bjuder upp nästa gång.

    Vi är så glada att få vara med er o träna…….

    Kram från vår flock/Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen