Tredje dagen med Flow

Ja ni ser ju själva. Så här galen har hon varit hela eftermiddagen och kvällen.

En åttaveckorsvalp sover minst tjugo timmar per dygn läste jag någonstans. På de fyra vakna timmarna som blir kvar ingår också vila.
Min valp har helt klart inte varit underlag för de studien. Just nu känns det mer som omvända förhållanden här. Vaken tjugo timmar och sömn fyra timmar. I eftermiddag och kväll har hon varit som en speedad duracellkanin och både sömnen och vilan har känts väldigt avlägsna. Kanske har hon gjort sig tillräckligt hemmastadd för att visa sitt rätt jag nu? Grattis till mig själv säger jag då för då har jag sannerligen fått något att bita i. Ikväll är jag lite extra novembertrött och sliten, till skillnad från valpen, och yster valplek var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Däremot hade jag uppskattat en lugn hemmakväll och jag hade en fin plan om att sjunka ner i soffan med en kopp te och den vilande valpen intill mig och slötitta på något naturprogram med afrikanska elefanter eller liknande. Den planen var inte ens ett alternativ kan jag säga. Jag undrar hur länge reklamationsrätten på valpar varar? Eller om man kanske ska anlita en valpvakt kvällstid när valpen är oförskämt pigg och soffan hägrar?
För tillfället löste funderingarna sig av sig själv, för nu somnade söta Flow vid mina fötter och det blev helt tyst och stilla. Tack för det. Imorgon är en ny dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen