Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se

Valpar planeras!

Jaktgoldenvalpar planeras 2020

Vi planerar en kull goldenvalpar i slutet av året. Ippikas Schumakers Hyldeblomst “Jippi” kommer att paras med Höghedens Xymer om allt går som planerat. Mer info och foton på hundarna kommer. Jippi, som ägs av vår kompis Nettan har 1a pris i nkl på bprov och wt  och har prövats med gott resultat på praktisk jakt. Ymer kommer ur dokumterat väl fungerande jaktlinjer och är Svensk lydnadschampion

Eventuellt blir det också en kull på vår egen tik “Vi”, Yesrieves Veni Vidi Vici i slutet av året. Hane ej bestämd.

Är du seriöst intresserad av golden som jakthund och har tid att avsätta på träning och aktivering av din nya familjemedlem är du välkommen att anmäla ditt intresse för valp. Hör gärna av dig för mer Information.

Fri prövningsrätt vid val av valpköpare förbehålles.

Ippikas Schumacher Hyldeblomst

Jippi är en pigg mentalt stark goldentik av trevlig modell. Hon ställer gärna upp på arbete och tränas för jakt och jaktprov. Hittills har hon ett 1a pris i nkl på b-prov och har introducerats som apportör på andjakter.

Hd B
Ed UA
Ögonlyst ua
1a pris nkl B-prov och WT, mentalbeskriven

Höghedens Xymer

Ymer kommer ur en kull från Högehedens kennel med friska trevliga syskon. Flera av dem används till jakt och/eller jaktprov och i stamtavlan återfinns väl dokumenterade linjer med duktiga jakthundar. Ymer själv tränas och tävlas i lydnad och bruksarbete med stor framgång. Han är sedan tidigare far till ett par kullar.

Hd A
Ed UA

Svensk lydnadschampion, elitklass bruksspår

Pin It on Pinterest