Planerade valpkullar

Jaktcockervalpar

Obs! Inga cockervalpar planeras våren 2023

“Cleo”, X-paws Less is More ska paras med “Eddie”, Eventides Guardian of Eden

Cleo är dotter till vår Smedmästarens Mer och SM vinnaren 2021 Hunter Guilds Junpier “Jilla”. (Jilla är också mamma till vår unga cockerhane Lad). Söta Cleo är mjuk trevlig cockertik som fungerar utmärkt både i vardagen och på jakt. Hon har godkänt vattenprov men är inte startad på fältprov än. Däremot är hon prövad på praktisk jakt (fältfågel) där hon jagar i fin kontakt med sin förare. Cleo har HD A, ED UA och är ögonlyst UA februari 2022.

Eddie är en ung härlig hane som vi haft möjlighet att följa från det han var ung. Han har alla de egenskaper vi önskar hos en hund och i synnerhet hos en cocker. En hund man smälter direkt för. Eddie har godkänt vattenprov och är startad på unghundsderbyt 2021 där han uppvisade ett fint sök och fina egenskaper även om det inte räckte hela vägen. Vi har också haft förmånen att få jaga tillsammans med Eddie och hans husse och gillar det vi sett. Eddies far är “Vip”, Edgegrove Vor (som också är far till vår unga Lad) och hans mor är SEJ(j)CH  Eventides Magic Wand. Eddie har HD A, ED A och ögon ua november 2021.

Delar du vårt intresse för cocker  eller golden som jakt/arbetande hund och har tid att avsätta på träning och aktivering av din nya familjemedlem så är du välkommen att anmäla ditt intresse för valp. Hör gärna av dig till Katarina 0723140450, lättast att nå mellan kl 8:00-10:00 för mer information.
Fri prövningsrätt vid val av valpköpare förbehålles.

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/2/6/8/kopparhult.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5835
Rulla till toppen