Hundkurser inom jakt

Angående coronaviruset så fortsätter kurserna i små grupper som vanligt tills vidare. Vi följer myndigheternas råd löpande och ber vänligen deltagare som känner sig krassliga att stanna hemma. I övrigt ber vi alla som kommer på kurs att tänka på att hålla avstånd till varandra, vara noga med handhygien och använda ”skogstoaletten” så långt det är möjligt. Med tanke på den ökade smittorisken så avslutar vi också varje kurstillfälle utomhus istället för den vanliga fikastunden inomhus.

För närvarande har vi problem med anmälningsformuläret till kurserna. det fungerar från datorer men inte från mobil. Felsökning pågår. under tiden kan du skicka din anmälan i ett vanligt mail till kurser@kopparhult.se

  • Ledig plats på grund av coronaombokningar finns på kurs mot ekl start 9/4 samt enskilt tillfälle vattenträningen ökl nivå lördag 9/5 och b.provsdag nkl nivå onsdag 15/4. Mer info under fliken aktuella kurser.
  • Kommande kurstillfällen vecka 16: tisdag 14/4 öppenklass privatgrupp kl 18:00 onsdag 15/4 b-provsdag nkl kl 10:00, torsdag 16/4 ekl höstens grupp kl 14:00, fredag 17/4 privatträningar, lördag 18/4 ekl kl 12:00

Alla anmälningar till de olika kurserna och träningarna gör ni via anmälningsformuläret under respektive kurs. Finner ni inget anmälningsformulär där så är kursen inte öppen för anmälan än alternativt fullbokad.

Till de fristående träningstillfällena skickas inget pm ut, där följer ni aktuell info här och faktura kommer efter träningstillfället. (Observera att anmälan trots det är bindande och återbud senare än två dagar innan utsatt träning debiteras.)

Med fokus på den arbetande retrievern/spanieln och tydlig inriktning mot jakt har vi kursverksamhet för retrievers och spaniel med förare på olika nivåer i Sollebrunn i Västsverige. På vår hemsida presenteras våra träningar och kurser. Alla med inriktning på retrieverarbete på olika nivå med målsättning att hjälpa förare att utbilda hundarna till väl fungerande apportörer och trevliga familjemedlemmar. Själva startar vi sparsamt på prov i olika former med både retriever och spaniel men den stora passionen är träningen av hundarna och jakter tillsammans med dem. Med mycket kärlek och tydliga regler tränar vi våra hundar mot framtida mål. Här kan du träna din hund och utbilda dig själv för att komma till start på jaktprov, för att få en duktig apportör eller bara för att ha roligt tillsammans med din hund. Inspiration till våra träningar och kurser hämtar vi från de jakter där vi deltar som hundförare tillsammans med våra hundar och från träningar samt kurser för duktiga hundförare från hela Europa. Alla träningar sker i små grupper och hålls här hemma hos oss i Sollebrunn om inget annat avtalats. Kurserna hålls av Katarina men ibland är Thomas med och vi lägger upp kurserna tillsammans. Företaget innehar f-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Till det designar och tillverkar vi funktionella täcken till hundar och handmålade muggar och glas till hundarnas ägare som vi säljer tillsammans med diverse bra träningstillbehör i vår butik. Efter varje kurstillfälle har vi öppet i butiken och där brukar vi ta en fika och ha en liten sammanfattning efter kursen. Fika ingår i kursavgiften.

[pods name=”kurs” orderby=”date” template=”Kursarkiv”]

Rulla till toppen