Sju veckor

Dagarna går in rask takt och valpningen närmar sig med stormsteg. Fröken Vi är fortsatt väldigt lugn, tar allt med ro och lufsar mest runt på promenaderna och i trädgården. Inne vilar hon. Det är väl bra tänker jag, att spara energin till det som komma skall. Men jag bekymrar mig lite över hennes matlust. Fortfarande. Eller brist på matlust snarare. Vi har köpt hem burkmat nu, med lax och lamm och allt möjligt annat gott, för att hon ska få i sig lite mer. Det var uppskattat och matlusten ökade plötslig väsentligt.

Rummet för valpningen och valparnas första tre veckor är iordningställt med och fröken Vi har prövat tillsammans med slottsherren som ni ser. Jag tror det blev godkänt(av båda) och att Vi kommer trivas med det. På fotot ser det mer ut att vara riggat för beachparty men så är det inte. Däremot tänker vi att strandtältet ska ge lite mer ombonad känsla av lya och dessutom skydd mot solen när den lyser genom fönstret. Badpool har vi haft till de senaste kullarna och det har fungerat utmärkt så det blev en sådan igen. Materialet i både tält och pool är lätt att torka av och hålla rent med. Fast det är inte lika bra mot vassa valptänder så när de kommer fram bygger vi om.

Jag fick en bild av Tina på pappa Cash med. Från en jakt. Efter att ha badat ser han nästan dräktig ut han med som Tina skrev. Fina Cash!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/2/6/8/kopparhult.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5865
Rulla till toppen