Privatträning/coachning

Privatträning/coachning: Vi tar emot ett begränsat antal deltagare för privatträning/handledning för retriever och spaniel ekipage. Då fokuserar vi helt och hållet på dig och din hund och det du behöver hjälp med för att komma vidare i träningen. Kanske har du något problem du vill hitta lösningen på, behöver rådgivning, eller vill ha tips på hur du ska komma vidare. Eller bara föredrar att träna själv. Träningstimmarna är bokningsbara i huvudsak på dagtid vardagar men vi försöker var flexibla. För att få ut det mesta av privatcoachning tycker vi att det bästa upplägget är långsiktig träning över tid. Det för att du, din hund och även jag som instruktör ska få en ärlig chans till bra vidareutveckling och till att lära känna varandra. Samtidigt får ni gott om tid att träna hemma mellan träffarna. Därför ser vi helst att man bokar en serie träningar om minst fyra träffar. Dessa kan fördelas valfritt under sex månaders tid. Rådgivning via telefon eller mail mellan träffarna ingår. Efterfrågan på privatcoachning är stor så vi kan dessvärre inte alltid erbjuda alla plats. Anmäl därför ditt intresse i god tid så ska vi försöka tillgodose önskemålen så långt det är möjligt.

Privatträning valp: Eftersom vi inte tycker att det blir riktigt bra med valpar på kurs erbjuder vi istället ett paket som vi kallar Privatträning-valp för retriever/spaniel. Tanken är att vi träffas för privatträning, rådgivning och vägledning från det att valpen är ca 4 månader. Sedan följs vi åt under valpens första år och lägger upp träningen efter just din valp. I paketet ingår åtta privatlektioner/sex månader, rådgivning på telefon mellan träffarna, hantering, socialisering, och såklart grundträning för att utbilda en väl fungerande retriever i vardagen och som apportör. Vi introducerar också vilt, vatten och skott och arbete tillsammans med annan hund. Massage på vibrationsplatta för hunden efter varje lektionstillfälle medan vi avrundar med samtal och tankar inför nästa träff blir det med. (Antalet platser  är begränsade, fullsatt 2020)

Privatträning jakt: Är ditt mål och din dröm att utbilda din hund som apportör och eftersökshund på praktiskt småviltsjakt så erbjuder vi ett privat träningspaket/abonnemang. Tanken med det här träningspaketet är att vi träffas för privatträning regelbundet och tränar förberedande inför praktisk jakt under lugna former där vi anpassar träningen efter just din hund. En teoretisk del med apportörens roll på jakt blir det med. Förutom den vanliga grundträningen introducerar vi apportkastare/bumberboy, tränar tillsammans med spaniel, tränar stadga inför vilt och jobbar mer med delar/övningar som uppkommer på jakt. Träningstillfällena avslutas med genomgång över en fika medan hunden får massage på vibrationsplatta. När vi känner oss redo introducerar vi varmvilt på praktisk fågeljakt vid ett par mindre jakter. Mer information om privatträningjakt vid personlig kontakt. (Platserna för 2020 är fullsatta)

För spaniel: erbjuder vi från och med säsongsstart privatträning med stadge och stötträning i fågelmarker och kaninhägn. Övriga året finns det möjlighet till privattimmar med apporterings och dirigeringsträning.

Privatträning i grupp: Är ni några träningskompisar, max 6, som vill boka privatträning tillsammans så kan ni boka halvdagskurs/träning enligt önskemål. Vi har tillgång till varierande marker, skytt med bössa, många apportkastare och vi kan göra ett färdigt upplägg enligt era önskemål. Halvdagarna är bokningsbara i mån av tid efter överenskommelse.

Nya priser nedan gäller från 1/8 2020

Privatträning/coachning paket 4 tillfällen a 1 timme,  2400 kr, 8 tillfällen a 1 timme, 4400 kr. Giltigt i 1 år räknat från betaldatum. FULLBOKAT !
(Om du köpt privatträningspaket och ni är 2 ekipage som tränar två timmar tillsammans dras en och halv gång från lektionspaketet)
Enstaka privattimmar (erbjuds i mån av tid) 650 kr/ timme
Privatträning/coachning paket valp, innehåll enligt ovan 950 kr/månad (totalt 5700 kr ) FULLBOKAT 2020!!
Privatträning/coachning paket jakt FULLBOKAT 2020!!
Enstaka timmar spanielträning i marker med vilt under säsong 700 kr/påbörjad timme
Privatträning i grupp. Boka en träning för Er egen grupp, 3300 kr/2,5-3 timmar (max 6 deltagare) 
(vid träning med kallvilt då vi står för vilt tillkommer 30 kr/fågel, gäller ej privat/coachning abonnemang jaktprov)

Uppdaterade priser gäller från 20200801. Alla priser avser träning hemma hos oss. Moms ingår i samtliga priser. Privatlektioner faktureras i ”paket” om fyra eller åtta lektioner åt gången. (Enstaka lektioner betalas med swish vid lektionens genomförande, 650 kr) Bokad enskild privatträning är bindande och återbud senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med fullt pris. Har du köpt fyra/åtta tillfällen och betalat fakturan är tiderna bokning/ombokningsbara inom ett år från betaldatum. Privatträningar återbetalas ej.

Plats: Kopparhult

Anmälan och betalning

Anmälan till kursen ”Privatträning/coachning” görs via formuläret på den här sidan. Fält markerade med en * är obligatoriska.

Pin It on Pinterest

Scroll to Top