Katarina: 072-314 04 50, Thomas: 070-577 54 68 kurser@kopparhult.se

Välkommen till Kopparhult

Kommande kurstillfällen vecka 3: torsdag 16/1 fristående ökl tillfälle kl 13:00, fredag 17/1 privatträningar, lördag 18/1 elitträning kl 12:00

Vecka 4: måndag 20/1 kl 13:30 sista tillfället höstens ökl kurs, tisdag 21/1 privatträningar, onsdag 22/1 kl 13:30 extra tillfälle höstens unga hundar fortsätter, torsdag 23/1 fristående ökl kl 13:30

Alla anmälningar till de olika kurserna och träningarna gör ni via anmälningsformuläret under respektive kurs. Finner ni inget anmälningsformulär där så är kursen inte öppen för anmälan än alternativt fullbokad.

Till de fristående träningstillfällena skickas inget pm ut, där följer ni aktuell info här och faktura kommer efter träningstillfället. (Observera att anmälan trots det är bindande och återbud senare än två dagar innan utsatt träning debiteras.)

Med fokus på den arbetande retrievern/spanieln och tydlig inriktning mot jakt har vi kursverksamhet för retrievers och spaniel med förare på olika nivåer i Sollebrunn i Västsverige. På vår hemsida presenteras våra träningar och kurser. Alla med inriktning på retrieverarbete på olika nivå med målsättning att hjälpa förare att utbilda hundarna till väl fungerande apportörer och trevliga familjemedlemmar. Själva startar vi sparsamt på prov i olika former med både retriever och spaniel men den stora passionen är träningen av hundarna och jakter tillsammans med dem. Med mycket kärlek och tydliga regler tränar vi våra hundar mot framtida mål. Här kan du träna din hund och utbilda dig själv för att komma till start på jaktprov, för att få en duktig apportör eller bara för att ha roligt tillsammans med din hund. Inspiration till våra träningar och kurser hämtar vi från de jakter där vi deltar som hundförare tillsammans med våra hundar och från träningar samt kurser för duktiga hundförare från hela Europa. Alla träningar sker i små grupper och hålls här hemma hos oss i Sollebrunn om inget annat avtalats. Kurserna hålls av Katarina men ibland är Thomas med och vi lägger upp kurserna tillsammans. Företaget innehar f-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Till det designar och tillverkar vi funktionella täcken till hundar och handmålade muggar och glas till hundarnas ägare som vi säljer tillsammans med diverse bra träningstillbehör i vår butik. Efter varje kurstillfälle har vi öppet i butiken och där brukar vi ta en fika och ha en liten sammanfattning efter kursen. Fika ingår i kursavgiften.

Aktuella kurser

Pin It on Pinterest