Det har vänt

Årets mörkaste dag har varit, igår klockan 11.02 inträffade vintersolståndet och det vände. Jag borde korkat upp champagnen och utbringat en skål och dansat på borden men jag missade klockslaget, och så var det ju dessutom måndag och arbete. Men jag firade i sinnet i alla fall. Bara vetskapen om att det vänt inger hopp. Fast än märks det i ärlighetens namn ingen förändring någonstans utom just inombords. Det är svart utanför fönstret och regnet strilar. Men det har vänt! 

Förhoppningsvis vänder snart utvecklingen av coronaviruset åt rätt håll med. Så vi kan återgå till någon sorts normalläge. I väntan på den vändningen planerar vi för några tränings och kursmöjligheter till i vår. Covidanpassade kurser i små grupper utomhus så de ska gå att genomföra oavsett. Att vara utomhus och träna hund i små grupper med avstånd till varandra är friskvård i allra högsta grad.

Jag vill passa på att tacka allra ödmjukast för det stora intresset för våra kurser och träningar med. Det mesta till våren är redan fullbokat men det går alldeles utmärkt att anmäla till reservplats. För att ge några fler möjlighet att vara med tillkommer en vattenkurs ”deluxe” , en kurs mot praktisk jakt och några sommarläger bland annat. Håll utkik på hemsidan. Du vet väl förresten att de flesta kurserna numera berättigar till friskvårdsbidrag? 

Vi önskar er alla en god, frisk, lugn jul med mycket kärlek. Merry Christmas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen