Det krävs två för att dansa tango

När det pratas om hur en bra retriever ska vara så läggs ordet välbalanserad ofta fram. Alla vill ha en välbalanserad hund och det är en sådan hund man söker. Inte så märkligt kanske om man med välbalanserad menar en hund med stort driv, uthållighet och hög arbetslust kopplat till bra koncentration och samtidigt god förmåga att kunna koppla av mellan arbetsuppgifterna och spara på energin. Den ultimata retrievern förmodligen.

Jag undrar bara hur många hundar som inte önskar sig detsamma av sin förare. En välbalanserad förare som har stor träningslust, uthållighet och god koncentration, som med lugn och tålamod tryggt lotsar hunden genom uppgifterna och inte brusar upp och tappar humöret. En förare som kan sitta ner och koppla av, klappa en stund och bara finnas till mellan övningarna. Den ultimata föraren. En sådan som alla hundar borde få ha.

2 reaktioner på ”Det krävs två för att dansa tango”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/2/6/8/kopparhult.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5865
Rulla till toppen