En bra avrundning

Vi avrundar semestern med en dagstur till Smålandsstenar och prov Swedish Gundog leagues regi där jag och Lakrits prövade lyckan. Det gick bra. Hela vägen i mål faktiskt och plötsligt fann Lakrits och mig själv ropas som vinnare. Det är kul att delta men det är faktiskt ännu roligare att vinna. Inte helt oväntat kanske. Jag fick blodad tand förstås. Det får jag alltid på sådana här evenemang för provformen är den roligaste jag vet. Det tar tid, är massa väntan och oerhört orättvist men vansinnigt kul. Nu drömmer jag drömmar om framtida starter med den unga gula när det blir dags för det . Men först ska vi träna. Mycket och noga.

Imorgon blir det vardag igen. Ingen återvändo längre men det gör inget. Jag är laddad! Det är vår lilla butik också, med nya varor och fyllda kakburkar. Bara en sak återstår att lösa och det är vår uttjänta utomhustoalett som tagit het slut. Det visade sig att de allra flesta av dem som befattar sig med slamtoaletter och utedass har extra lång semesterledighet men jag hoppas de snart ska vara på plats igen så det inte dröjer så länge till innan vi har en lösning här. Till dess får vi tyvärr hänvisa till skogen. Skog har vi gott om som tur är. Jag ser fram emot att träffa både nya och gamla kursdeltagare och massa härliga valpar och unghundar som hösten brukar bjuda på. Och alla fina äldre hundar med såklart. Varmt välkomna allesammans!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen