I slutet av Juli

Varmt nästan i överkant, rallarrosor, älgräs och blåklockor. Det är högsommar och vi låter oss hänföras och ryckas med.

Vi tog en tur till Risveden med alla hundar minus Flow ned tratten och hade några härliga timmar med promenad, bad och vattenträning. På eftermiddagen var det om något ännu varmare så då fick hundarna vila i skuggan hemma medan vi tog en svalkande sväng på fyrhjulingen förbi en av de större sjöarna, sommarstugor, badgäster och blomstrande sommarängar. Jag säger som jag skrev igår, vi bor i ett makalöst vackert landskap. Nu avrundar vi dagen med en solnedgång på altanen igen och en god grillmiddag. Denna gången tog vi det hela vägen och grillade en av våra egenupfödda kaniner som slaktades i vintras. Till det ett potatispaket av egenodlad sparrispotats tillsammans med lök och örter från trädgårdslandet. Det känns rätt och det smakade bra!

En av Risvedens alla vackra skogsjöar en minst lika vacker sommardag. Bäst är på väg hem med en dirigeringsapport.

Hemma i kaninhagen, en fasanhöna och en kanin som slottsherren lyckades fånga på samma bild. Snart är det spanielsäsong!

Dagen roligaste och mest utmanande vattendirigering. Här är lakrits på väg ut mot målet som ligger längst bort i viken på anfra sidan om de stora stenklipporna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen