Lazy days…eller tvärtom

Jag tittat på den röda yogamattan jag lagt på golvet och funderar på om det finns någon rimlig anledning för att få stå över morgongymnastiken. Det gör det inte idag heller så jag sätter i gång. Belöningen väntar fem minuter senare, sen stor kopp te, ett kokt ägg och yoghurt med rostade nötter. samma gymnastik och samma frukost varje vardagsmorgon passar mig. Solen är på väg upp och lyser över fälten och för mig väntar en lite lugnare arbetsdag då jag tänker passa på att så lite fler fröer och träna egna hundar. Särskilt lilla Rota eftersom hennes egentid och träningstid har hamnat lite på undantag de senaste dagarna när det varit fullt upp. Jag ska föröka ta igen lite av det idag, gå ut med henne medan jag är pigg och engagerad i den lillas förehavanden. Innan arbetet tar vid. Hon kräver det och jag behöver det. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Notice: Funktionen WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/2/6/8/kopparhult.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5835
Rulla till toppen