När livet blir annorlunda

När några dörrar plötsligt stängs öppnas oväntat andra. Därför har vi fått möjlighet att planera för fler kurs och träningstillfällen från maj och framåt. Vi får förhoppningsvis besök av Oliver i sommar, det blir ett extra sommarläger med övernattning och driveträning på öppenklassnivå bland annat. Det finns också utrymme att ta emot några fler privatelever ifall någon vill boka enskild träning. 

Som tillvaron ser ut nu kan det bli snabba förändringar men vi fortsätter tills vidare som vanligt med kurser och lektioner i små grupper utomhus. Vi håller oss löpande uppdaterade med myndigheternas råd och anvisningar angående covid-19 och tar några dagar i taget.

Tänk vilken tur ändå att ha hundarna för sällskap, träning och långa promenader när det mesta andra är minst sagt upp och ner. Hundarna erbjuder närvaro och avkoppling, kanske mer än någonsin just nu.

Information om de nya kurs och träningstillfällen finner ni under fliken aktuella kurser. Informationen om den utökade privatträning hittar du också där. Vi tar gärna emot frågor och funderingar på mail till kurser@kopparhult.se  Anmäler gör ni på formuläret som finns till varje kurs.

Välkomna till oss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen