A journey of a thousand miles begins with a single step..

Jag gjorde precis ett fynd i skafferiet. Två stora julenissar i originalförpackning kvarglömda sedan i julas. Jag har ätit upp en av dem nu och konstaterar att de smaker ännu godare i februari och vårliknande väder än till jul. Förmodligen för att jag äter för många julnissar till jul. Samtidigt känns det ändå fel. Som semlor mitt i sommaren eller matjessill och potatis på skidsemestern. Vissa smaker är tydligen väl förankrade i traditioner. Popcorn däremot har ingen tydlig tradition, mer än att de är ett måste till bioföreställningar, det blir det inte ikväll men jag ska poppa en skål till avsnittet av kvällens engelska deckare.

Idag har vi haft en fin dag med träning och stationsupplägg för ett par gamla vänner och en ny. Slottsherren höll i träningen och upplägg och eftersom en i gänget tyvärr blev sjuk och inte kunde vara med fick istället jag möjlighet att gå med på träningen. Så för min del blev det rena lyxdagen att få glida i med träningen och gemenskapen. Hundarna skötte sig bra och som alltid finns det en del att träna på. Och det ska det väl göra också såhär i februari när vintern precis börjar närma sig sitt slut och träningen av förklarliga skäl mestadels legat i träda sedan ljuset försvann någon gång i november.
Imorgon ska vi fortsätta träna, fast med andra vänner och på för oss nya marker. Det ser vi verkligen fram emot. Tyvärr blir det inte så ofta som man önskar för det är mångas schema och kalendrar som ska synkroniseras och stämma ihop, vilket på sätt och vis gör att det blir extra uppskattat och värdefullt de gångerna det blir av. Det ska bli kul att får ”damma av” Bäst lite och se var vi står nu. Planerna är att Bäst, och jag, ska ut och bekänna färg i elitklassen under kommande säsong, både på lag wt och b-prov så jag ser fram emot att få sätta igång träningen lite mer på allvar. Framförallt behöver jag göra det om vi ska ha något att göra i klassen. Det duger liksom inte att bomma markeringar, strunta i sidotecken och trassla in sig i funktionärerna i elitklassens finrum. Så vi har lite att jobba på där. Jag tänker att vi ska börja imorgon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen