En dag i en valps liv

Det är mycket att stå i som fyramånadersvalp hälsar Shiv och Min. Varmt är det också. Min har sovit på trädäcket mitt i gassande solen, hon har sovit i bädden under köksön och hon har vilat tillsammans med de andra på de svala klinkergolvet. Vi har gått en mullepromenad i mossen, plaskat i diket och apporterat en tennisboll två gånger hemma på gräsmattan. Hon var med och lade ut dummy på olika punkter till de vuxna hundarna och skuttade glatt efter när jag hystade ut dummiesarna men vad avsikten med dem var begrep hon inte. Men tids nog så. Så har hon ätit lunch, gått i koppel en kort sträcka och fått en godis som belöning när hon lystrade på kontaktsignalen. Hon har varit med och vattnat i trädgård och växthus också, druckit vatten ur en skål med två döda uppluckrade möss( vi får se vad det blir av den saken) och använt sina tänder för att runda hörnet på en av caféstolarna i trä. Det är som sagt mycket att stå även för en fyramånaders labradorvalp. Nu sover hon sött och oförargligt vid mina fötter. Jag är glad över sovstunderna.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen