Resan har börjat

Då kan resan börja igen. En ny valp har gjort entré i slottet och vår tillvaro. I två dygn ahr vi könt varandra nu. Jag undrar om det är den här gången alla stjärnor ska stå rätt och den där alldeles extra fina känslan ska infinna sig. Den här gången också kanske ska tilläggas för det har hänt förr. Men. Allt för tidigt att yttra sig om det än så länge förstås för efter två dagar vet jag egentligen ingenting. Men hon är go den lilla. Rent av exemplarisk så här långt. Jag drömmer stort igen, väl medveten om att inget är att ta för givet och att min egen del i ekvationen har stor betydelse för att nå drömmarna. Jag tar en dag i taget nu, torkar kisspölar, matar, kramar om och funderar över om den lilla ska får ett eget konto på Instagram med fina bilder eller kanske en helt egen liten blogg med små uppdateringar. Med tanke på hur oändligt mycket tid jag inte har kanske inget av alternativen är särskilt lysande men visst hade det varit kul. Hon sover vid mina fötter nu, trivs som allra bäst om jag sitter still på stolen så hon vet vad hon har mig. Precis som alla mina tidigare cockervalpar undantaget härliga Flow som klarade sig alldeles utmärkt utan mig redan från första dagen. Men de andra. De vill vara riktigt nära, gärna innanför skinnet om det skulle gått. Valpen sov hela natten i natt och jag besparades utflykter på gräsmattan iklädd tofflor och ficklampa. Jag hoppas det fortsätter så för det gör valplivet väldigt mycket enklare. Inte ens på morgonen hade hon bråttom upp utan gav mig tid att vakna till ordentligt. Jag kom direkt att tänka på Besta som liten för nästan precis ett år sedan. Hon som inte kunde sova hela nötterna utan att få MAT. Nära svältdöden varje natt. Aldrig har vi haft en så hungrig valp som henne. Den här lilla äter bra hon med men hon svälter inte. Det underlättar det med. Snart vaknar hon nog ur middagssömnen och då ska vi gå en långpromenad på femtio meter till växthuset och plocka in tomater. Ett stort äventyr för en mycket liten valp. Hon heter Lass förresten, om jag inte redan sagt det, eller så blir det Lassie som skottarna säger. Ifall Lad blir förvirrad och tar fel på namnen. Eller slottsherren. Vi får se. Jag är glad över min nya valp!

Namaste.

1 reaktion på ”Resan har börjat”

  1. Åh vad vi önskar dig att detta blir din nya stjärna och alldeles alldeles frisk hela livet!!
    Men hur får du dygnet att räcka till? Förstår att TV inte är för dig!!

    Lyckokram för lilla bedårande Lass
    Lena m flock

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen