Semester och ledighet

Idag är det första dagen på en veckas semester för mig. Nedvarvningen kan påbörjas. Det tar nog några dagar för jag är inte född med världens bästa avknapp. Så det brukar ta sin tid att varva ner. I år känns det som om semesterveckorna, en nu och två i augusti, är välbehövliga och smått nödvändiga. Jag behöver koppla av och koppla bort. Våren har varit annorlunda och arbetsintensiv och det känns bra med en liten paus och ett andningsrum. Annars är jag egentligen inte så bra på semester, jag fungerar bäst när rutinerna är de vanliga men jag är inte dummare än att jag inser att det är bra med lite återhämtning ibland. Nu ser jag fram emot en hel vecka att ta som den kommer och att ha gott om tid att tänka och fundera och göra utflykter tillsammans med slottsherren. Jag ska försöka vara en lydig semesterfirare och strunta i att kolla mailen, lägga undan mobilen och ägna mig fullt ut åt våra egna hundar och utflykterna. Det kommer troligen att bli hur bra som helst.

En stunds kvällsträning tillsammans med flocken, ett av de bästa sätten att tillbringa en sommarkväll på.

1 reaktion på ”Semester och ledighet”

  1. Lena Gustafsson

    Vi önskar dig och hela din flock en härlig ledighet och hoppas du hinner ladda batterierna, så du orkar med alla oss som vill träna och nästan blivit beroende av din hjälp. Med beroende menar jag på ett positivt sätt, när man behöver ledsagning på den oftast snåriga och krokiga stigen mot framgång i samarbetet med sin fyrbenta arbetskompis!!
    Sommar-kram från hela vår flock
    Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen